MICROTOPPING BETONLOOK VLOEREN

Microtopping is een is een betonlook of betondesign dat gebruikt wordt voor het verwezenlijken en renoveren van vloeren, muren en meubelen. Microtopping is ideaal als u op zoek bent naar een gelijkmatig en naadloze vloer met een echte betonlook. Een vloer die bovendien natuurlijk aanvoelt. Daarnaast vraag een Microtopping slecht 3 a 4 millimeter dikte. Net als echte betonvloeren kan u MIcrotopping in tal van grijstinten en effecten laten aanbrengen, dus volledig naar de betonlook waar u van droomt. De vloeren zijn zeer sterk en onderhoudsvriendelijk en geschikt voor intensief gebruik, zowel in kantoren, showrooms en openbare gebouwen als in uw privéwoning.

Het bijzondere van gepolijste beton zijn de subtiele kleurnuances en het industriële karakter. Dit wordt door Microtopping perfect geëvenaard. U heeft zelfs meer controle over het eindresultaat omdat een micro-topping betonlook vloer in meerdere lagen handmatig wordt aangebracht. En wanneer men kiest voor een door en door betonlook vloer kan men kiezen voor Architop, een innovatief en robuust vloersysteem dat het uiterlijk van een originele betonvloer voledig evenaar.

Opbouw

Waar het hoofdbestanddeel bij andere sierpleisters vaak bestaat uit kalk en acryl, wordt Microtopping opgebouwd uit cement en polymeren. Door de enorme hechtingskwaliteit is het toepasbaar op verschillende ondergronden, zowel horizontaal als verticaal. Microtopping heeft een zeer hoge slijtvastheid, is makkelijk te onderhouden, en ideaal voor gebruik met vloerverwarming. Daarnaast is Microtopping met zijn 2 tot 4 mm dikte ook uiterst geschikt om over bestaande oppervlaktes aan te brengen in renovaties.

Look & feel

Microtopping wordt laag per laag aangebracht, telkens opgeschuurd, en als laatste wordt een toplaag aangebracht die alle poriën vult. Hierdoor is het eindresultaat zeer egaal, zonder echter aan karakter in te boeten. Naast heel strakke resultaten kan Microtopping verder gepersonaliseerd worden tot artistieke designs en speciale effecten die gecreëerd worden door verzuring en diverse applicatie technieken.

Xtra voordelen

Microtopping geeft ons de mogelijkheid om nog grotere oppervlakken in één stuk te bekleden, zonder voegen of onderbrekingen, waar we bij andere 'cement' vloeren de aansluitende ruimtes toch moeten onderverdelen om barsten of scheuren tegen te gaan. Dus het is mogelijk om grote naadloze oppervlakten en vloeren te realiseren.

Microtopping heeft als voordeel dat het zelfs onbehandeld geen verkleuring geeft als er water op blijft staan, en is bijgevolg ook uitstekend geschikt voor buiten. (In België blijft het echter moeilijk om buitenwerken in te plannen.)

RECENTE MICROTOPPING PROJECTEN

© alle rechten voorbehouden - copyright

website: FABRIEK81

Add your Content here

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.