ENKEL VOOR PROFESSIONELEN!

Microtopping opleiding 15 en 16 november 2018

Onze firma Texture Painting is al jaren een pionier op het vlak van aanbrengen van waterdichte en naadloze pleisters. Na tal van onderzoeken en ervaringen met verschillende pleisters hebben we als professioneel bedrijf besloten om te werken met een product dat een kwaliteitslabel (CE markering) draagt.

Het toepassingsgebied van Microtopping is zeer veelzijdig. Het kan gebruikt worden in zowel binnen-als buitentoepassingen en dit op vloeren, wanden, douches en meubels. Er kan een keuze gemaakt worden uit een brede waaier aan verschillende kleuren, tinten en eindafwerkingen bijvoorbeeld verzuringen. Deze kwalitatieve pleister is eenvoudig en snel aan te brengen.

Om echter een perfect resultaat te garanderen is de aanwezigheid van een expert nodig. Niet enkel de juiste voorbereiding is belangrijk, maar ook de juiste `formule' is essentieel voor het afleveren van een kwaliteitsproduct. Microtopping kan en mag enkel geplaatst worden door hiervoor opgeleide en getrainde professionelen.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om deze ambachtelijke techniek onder de knie te krijgen via onze 2-daagse opleiding Microtopping voor professionelen. Deze wordt gegeven door Ronny Wuyts (Texture Painting) en Thomas Pollet (Be Concrete).

INTERESSE IN ONZE OPLEIDINGEN?

De eerstvolgende opleiding gaat door op 15 en 16 november 2018 in het atelier van Texture Painting, Muizenvenstraat 6, 2300 Turnhout.
Stuur ons een mailtje voor meer informatie.

© alle rechten voorbehouden - copyright

website: FABRIEK81

Add your Content here

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.