CONCRETE JUNGLE PANELEN

De industriële trend komt meer en meer in de kijker. Maar hoe creëer je een tijdloze industriële sfeer zonder muren of vloeren te slopen? Stone Panels zijn lichtgewicht platen die op voorhand bekleed zijn met onze exclusieve betonvezeltechniek in een bepaalde textuur of motief. Ze hebben de uitstraling van beton, maar zijn veel steviger en schokbestendiger. Dit maakt deze panelen geschikt voor zowel nieuwbouw als voor renovaties, voor zowel in- als outdoor gebruik en eveneens voor natte zones zoals douches en badkamers. Ook de afwerking is volledig zelf te bepalen. De panelen worden met natuurlijke pigmenten gekleurd. U kan kiezen voor de betonlook, maar de panelen zijn evengoed af te werken met een patine of andere applicatie. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.
De bekendste panelen zijn de betonbekisting effecten, maar u heeft de keuze uit tal van andere texturen en motieven. Zo kan u bijvoorbeeld ook een ruwe steen imiteren of zelfs het effect van hout evenaren.

 

Bezoek onze showroom om diverse mogelijkheden te bekijken in het echt en indien u dit wil een prijsraming te laten maken.

Download brochure

 

Onze referenties

 

© alle rechten voorbehouden - copyright

website: FABRIEK81

Add your Content here

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.