MICROTOPPING VLOEREN

Microtopping is het ideale product als u op zoek bent naar een gelijkmatig en naadloze gietvloer met het uitzicht van beton en die bovendien erg natuurlijk aanvoelt. Met Microtopping creëer je een unieke en exclusieve gietvloer. Dankzij onze verschillende applicatietechnieken (verzuringen), kleuren of vegen, kunnen wij uw vloer volledig naar uw wens maken, van modern tot klassiek.En belangrijk om weten, een microtopping vloer vraagt slechts 3 a 4 millimeter dikte. Dus als u een wil renoveren, kan Microtopping zonder problemen aangebracht worden over een bestaande tegelvloer. Kom onze showroom bezoeken voor een indruk te krijgen!

MICROTOPPING NIEUWBOUW

Microtopping is een is een polymeer-cement-systeem dat gebruikt wordt voor het verwezenlijken of renoveren van vloeren, muren en meubelen. Microtopping is ideaal als u op zoek bent naar een gelijkmatig en naadloze vloer, die natuurlijk aanvoelt en praktsich in onderhoud is. Microtopping maakt elk interieur uniek en exclusief. Microtopping is ideaal in een modern en minimale omgeving, maar tegelijkertijd kan het een landelijke stijl of rustieke stijl verrijken met een stijlvol accent. Vele artistieke ontwerpen en effecten zijn mogelijk dankzij onze verschillende applicatietechnieken (verzuringen), kleuren of vegen, om uw vloer precies te maken zoals u het wenst.

MICROTOPPING RENOVATIE

En belangrijk om weten, een microtopping vloer vraagt slechts 3 a 4 millimeter dikte. Dus als u een wil renoveren, kan Microtopping zonder problemen aangebracht worden over een bestaande tegelvloer.

Xtra voordelen

Microtopping geeft ons de mogelijkheid om nog grotere oppervlakken in één stuk te bekleden, zonder voegen of onderbrekingen, waar we bij andere 'cement' gietvloeren de aansluitende ruimtes toch moeten onderverdelen om barsten of scheuren tegen te gaan. Dus het is mogelijk om grote naadloze oppervlakten en vloeren te realiseren.

Microtopping heeft als voordeel dat het zelfs onbehandeld geen verkleuring geeft als er water op blijft staan, en is bijgevolg ook uitstekend geschikt voor buiten. (In België blijft het echter moeilijk om buitenwerken in te plannen omwille van de weersomstandigheden)

Fotogalerij gietvloeren

Fotogalerij gietvloeren

© alle rechten voorbehouden - copyright

website: FABRIEK81

Add your Content here

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.