Concrete Jungle

Stone Panels zijn lichtgewicht platen die op voorhand bekleed zijn met onze exclusieve betonvezeltechniek in een bepaalde textuur of motief. Ze hebben de uitstraling van beton, maar zijn veel steviger en schokbestendiger.

Texture Design Showroom

In onze showroom begeleiden we u vanaf nu ook bij de totale inrichting van uw woning en interieur! Kom de sfeer opsnuiven in de de nieuwe ingerichte showroom van Texture Painting. Vertel ons hoe u wil wonen en wij begeleiden u bij de totale verdere inrichting van uw project: van zetels, tafels, stoelen, tapijten, gordijnen, tot verlichting en decoratie.

Voka Open Bedrijvendag

Wij doen mee! Op 7 oktober kan je onze vernieuwde toonzaal bezoeken van 10u00 tot 17u00 tijdens open bedrijven dag. Hopelijk tot dan?!

Microtopping

Microtopping is ideaal als u op zoek bent naar een gelijkmatig en naadloze gietvloer of betonvloer look, die natuurlijk aanvoelt en praktsich in onderhoud is. Microtopping is bovendien waterdicht en dus ideaal voor badkamers of douches.

Texture Walls

Texture Walls zijn alle decoratieve schildertechnieken en kalkverf technieken waaronder een vaste collectie kalktexturen met hun bijbehorend kleurenpalet, maar ook de speciale 'crazy creations': custom made technieken waarbij we in samenspraak met de klant op zoek gaan naar de ideale techniek of textuur die leidt tot een unieke droommuur.

Meubels op maat

Ontdek onze industriële tafels. Wij kunnen elk meubelstuk op maat maken en volledig afwerken zoals u het wenst.

Texture Design Showroom

In onze showroom begeleiden we u vanaf nu ook bij de totale inrichting van uw woning en interieur! Kom de sfeer opsnuiven in de de nieuwe ingerichte showroom van Texture Painting. Vertel ons hoe u wil wonen en wij begeleiden u bij de totale verdere inrichting van uw project: van zetels, tafels, stoelen, tapijten, gordijnen, tot verlichting en decoratie.

Betonbekisting effect

Nieuw binnen Texture Walls zijn de Concrete Jungle panelen, een speciale techniek aangebracht op lichtgewicht panelen, waarmee een muur of plafond bekleed kan worden. Deze duurzame panelen worden na opmeting volledig op maat gemaakt en met de hand bekleed met beton bekisting effect in ons atelier. Daarna worden ze vakkundig geplaatst/gelijmd in de gewenste ruimte.

Microtopping Brochure

RECENTE WERKEN

OVER TEXTURE PAINTING

Handmade in Belgium

Het HiB label is een label voor unieke Belgische ondernemers en zet authentieke handgemaakte producten in de kijker. Ook Texture Painting draagt met trots dit label.

Bekijk de HANDMADE IN BELGIUM website

Erkend Microtopping plaatser

Texture Painting is een erkende plaatser door de firma Ideal, producent van Microtopping en andere producten. Onze plaatsers hebben allemaal een erkende opleiding genoten en specialiseren zich constant verder in nieuwe producten en technieken. Wij streven enkel de perfectie na.

Uitgebreide showroom

Kom onze uitgebreide toonzaal bezoeken in Turnhout. Je kan er een ruime selectie van ons interieurdesign aanbod komen ontdekken. Daarnaast kan u er onze Microtopping komen ontdekken, zoals Microtopping vloeren, wanden en meubels, en tal van andere decoratieve technieken komen bekijken. Kom dus zeker eens langs!

Onze openingsuren zijn:
Ma-Di-Wo-Do van 9u30 tot 16u
Vrijdag 9u30 tot 12u30
of na afspraak

Klant centraal

De wensen en ideeën van onze klanten staan steeds centraal. Bij elk project gaan we op zoek naar een geschikt kleurenpalet en aangepaste technieken. Ons accent ligt op professioneel advies, kwaliteit en een uniek karakter. Ook klassieke schilderwerken behandelen wij met de grootste zorg. Wij dragen dan ook met trots het 'Quality Painters' label.

Innovatie

Als zaakvoerder van Texture Painting heeft Ronny Wuyts een duidelijk doel voor ogen, namelijk elke dag opnieuw schilderwerken van een hoogwaardige kwaliteit aanbieden. Als bedrijf hebben wij dan ook doorheen de jaren een uitgebreide ervaring opgedaan in binnen- en buitenland en door middel van constante bijscholing worden nieuwe technieken aangeleerd en tot in de perfectie uitgewerkt. Texture painting staat garant voor een verzorgde afwerking met oog voor detail. Texture Painting is onder andere de specialist in Microtopping en daarnaast ontwerpen wij onze eigen kalktechnieken.

Persoonlijk advies

Maar daar houdt het niet mee op, wij geven u ook functioneel en creatief kleuradvies. Bij Texture Painting streven wij ernaar om al onze klanten persoonlijk bij te staan met onze vakkennis. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen voor professioneel advies of een offerte op maat. Wij werken in opdracht van particulieren, bedrijven en architecten.

INSPIRATIE

MICROTOPPING OPLEIDINGEN VOOR PROFESSIONELEN

De eerstvolgende opleiding gaat door op 15 en 16 november 2018 in het atelier van Texture Painting, Muizenvenstraat 6, 2300 Turnhout.
Stuur ons een mail voor meer informatie.

© alle rechten voorbehouden - copyright

website: FABRIEK81

Add your Content here

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.